FII PĂRINTE CURAJOS!

PÂNĂ LA MIJLOCUL ANULUI 2016 NU SE VOR ORGANIZA CURSURI DESCHISE. DACĂ SUNTEȚI INTERESAȚI DE SEMINARIILE COPII FERICIȚI VĂ INVIT SĂ ÎMI TRIMITEȚI UN EMAIL FOLOSIND FORMULARUL DE PE PAGINA DE CONTACT  ÎN CARE SĂ VĂ ARĂTAȚI INTERESUL ȘI VEȚI FI INCLUȘI PE LISTA CELOR CE VOR PRIMI NEWSLETTERUL CU NOUTĂȚI *.

Părintele conștient este acela care vede oportunitatea pe care conceperea copilului său o aduce în viața lui – de a continua să își descopere limitările dar și modalități de a le depăși, traumele nevindecate din propria copilărie dar va căuta și căi de vindecare și conștientizare.

Părintele conștient și curajos va crește copiii ce vor fi la rândul lor conștienți, empatici, integri și autentici – iar acest drum nu va fi unul confortabil pentru părinte. Trebuie să ai curajul să îți asumi că o educație bazată pe dragoste necondiționată va dezvolta copii ce vor avea la rândul lor curajul să își ”permită” să aibă păreri proprii ce nu tot timpul vor coincide cu ale tale, ce îți vor contesta și îți vor pune sub semnul întrebării deciziile, care vor dori mai degrabă să digere și să verifice o informație decât să o preia de la tine sau de la oricine altcineva sub forma adevărului absolut. Copilul crescut să gândească singur, să fie capabil de a face propriile alegeri este un copil ce ne va stimula să ne auto-dezvoltăm, să ne depășim limitele în fiecare zi și să ieșim din zona noastră de confort. Acea zonă în care ne-ar fi mai ușor să controlăm decât să cooperăm, în care ne-ar fi mai ușor să impunem decât să ghidăm.

Prin urmare, a fi un părinte curajos înseamnă să ne schimbăm în fiecare zi câte puțin pe noi înșine pentru a oferi copiilor noștri un exemplu si totodata un viitor mai echilibrat.

Prin intermediul acestui workshop doresc să ajut părinții în demersul lor de a conștientiza beneficiile personale pe care acest proces de schimbare îl va aduce și modul în care viața lor se va schimba atât in relațiile cu ei înșiși cât și în relațiile cu ceilalti, fie că vorbim despre părinți, parteneri de viață sau proprii copii.

Iată câteva dintre subiectele ce vor fi abordate în timpul workshopului:

  • Parentingul conștient.
  • Tiparele parentale – ecouri din propria copilărie și propira evoluție.
  • Pedepsele și recompensele – nevoile personale rămase neîmplinite și efectele acestora asupra educației copilului
  • Emoțiile puternice – factori declanșatori în relația cu copiii și cum ne gestionăm propriile emoții.
  • Educația empatică – ce este și cum poate fi aplicată in relația cu copilul.
  • Capcanele în educația copilului: Sentimentul de vinovăție, compensarea lipsurilor din propria copilărie, parintele ”elicopter”.

 

Durata: 6 ore, împărțite in 2 module a câte 3 ore.
Număr optim participanți: 6-8.
Locația: se va stabili în funcție de numărul de participanți.
Preț: 150 Ron/participant. Prețul acoperă ”Manualul părintelui curajos”, apa și o gustare.

 

Cui se adresează: Workshopul se adresează părinților ce își doresc să crească odata cu copiii lor dar și celor care sunt în căutarea echilibrului interior ce îi va ajuta să se dezvolte în părinți suficient de buni pentru copiii lor. Workshopul se adresează si părinților ce își doresc să nu mai reacționeze în mod automat conform ecourilor din propria copilărie atunci când e mai degrabă timpul să răspundă nevoilor copiilor lor, părinților ce își doresc să își susțină copiii în evoluția lor fără a proiecta propriile dorințe asupra acestora și fără a-i transforma în ultima lor șansă de a împlini ceea ce ei nu au reușit. Workshopul se adresează și părinților ce au realizat deja frumusețea acestui proces de educarea a copilului ce vine la pachet cu procesul de auto-educare și au nevoie de un proces de conștientizare mai puternic a ceea ce înseamnă modele parentale moștenite.

Pentru detaliile logistice ale acestui workshop vă invit să accesați agenda cursurilor (în dreapta).

Pentru detaliile logistice ale acestui workshop vă invit să mă contactați utilizând formularul de pe pagina de Contact.

Politica de reduceri:

  • Pentru grup de 2 persoane se ofera un discount de 10% de persoană.
  • Pentru un grup de 3 persoane sau mai multe se oferă un discount de 15% pentru fiecare participant.
  • Pentru cei ce au mai participat la workshopurile Copii Fericiți se acorda un discount de 15%.

IMPORTANT! Ofertele de reducere nu se cumulează.

Nu avem decât o regulă: Ne dorim ca timpul petrecut împreună să fie unul investit și pentru că  înțelegem cât de mult înseamnă copiii noștri pentru noi și cât de repede ne pot acapara atenția, prezența la workshop a copiilor nu va fi permisă.

NOTA: În cazul în care se strânge un grup suficient de mare – cel puțin 6 persoane – oricare dintre cursurile Copii Fericiți poate fi organizat independent de agenda afișată a workshopurilor.

* nu vom folosi adresa de email în alte scopuri decât cel de informare.