Testimoniale

„Am luat parte la workshop-ul „Parenting dincolo de pedepse”, si pot spune ca a reusit sa imi schimbe perspectivele. Acum am alta relatie cu copilul meu, pot sa il inteleg mai bine, si pot sa constientizez de ce unele comportamente sunt bine de aplicat si de ce altele nu, intotdeauna avand in vedere efectele asupra copilului. Mi-a placut foarte mult atmosfera pe care Mihaela a reusit sa o creeze pe tot parcursul cursului – o atmosfera prietenoasa, deschisa, in care te simti confortabil sa oferi exemple din viata personala. Recomand cu drag acest workshop. Mult succes pe mai departe!”

(Alina, mama lui Alexandru – 4 ani)


Cursul Mihaelei este eliberator, ca o terapie. Afli foarte multe despre copilul tau, dar mai ales despre tine insuti, iar aceasta este cheia  catre un parentaj sensibil, sincer si prezent.

 (Andreea, mama Ilincai – 2 ani si 9 luni)


Mulțumesc pentru ajutorul acordat în a constientiza cum putem contribui la dezvoltarea copiilor pentru a deveni adulți fericiți și echilibrați.

(Georgiana Gabriela Pintoi –  Alexia – 7 ani și ½, Iustina- 6 ani, Sebastian- 2 ani și 3 luni)


 

Cu siguranta acest workshop m-a ajutat sa inteleg efectele anumitor comportamente pe care eu le adopt in relatia cu copilul meu, asupra lui, pe termen scurt si lung.Recunosc ca anumite subiecte au fost ca o revelatie pentru mine, si sper sa reusesc sa schimb acele comportamente care nu sunt potrivite pentru dezvoltarea emotionala a copilului meu. Un exemplu relevant il reprezinta acceptarea plansului lui. De multe ori incercam sa ii distrag atentia spre altceva pentru a-l opri, nestiind ca de fapt ii fac rau, ca nu ii ofer ocazia sa se descarce de frustrarile acumulate peste zi.

(Anonim)

 


Spune-ne părerea ta!