RESCRIE-ȚI AMINTIRILE

RESCRIE-ȚI AMINTIRILE PENTRU A-ȚI îMBUNĂTĂȚI VIAȚA

În sesiunile de lucru cu amintirile vom ”călători” împreună înapoi în timp pentru a ne accesa amintirile timpurii ce ne-au creat puternice convingeri și paradigme în ceea ce privește rolurile pe care le jucăm în viața noastră în prezent. Părinte sau copil al părinților noștri, profesionist, partener de viață etc. Indiferent de rol, aceste convingeri ne împiedică în prezent să creem o reală conectare cu proprii copii sau cu cei dragi. O conectare reală se referă la o ”acordare” la copil dintr-o stare de acceptare a propriei realități și dintr-o poziție de curiozitate sinceră în a vedea cine este micul omuleț din fața noastră pentru a-l însoți pe drumul lui și nu a-l aduce pe drumul nostru.

405Împreună vom identifica acele tipare ce ne duc pe pilot automat și cum au luat ele naștere. Mai apoi vom privi acele amintiri si emoții dintr-o perspectivă nouă, întrucât modelul nostru de a ne încadra propriile experiente ne schimbă perspectiva. Vom ajunge să înțelegem că amintirile nu sunt adevăruri supreme ci interpretări proprii ale unor situații. Știm cu toții diferența dintre un optimist și un pesimist, ambii analizați prin perspectiva modului în care văd paharul cu apă: jumătate plin sau jumătate gol. Paharul are aceeași cantitate de apă, dar un individ se poate plânge că are jumătate de pahar gol în timp ce un altul se poate bucura că are jumătate de pahar plin. Așadar, este vorba despre perspectivă.

Vă aștept să schimbăm unghiul și să facem primii pași către un tip de parentaj conștient și asumat, dintr-o zona de armonie ce ne va ajuta să ne acceptăm copiii ca indivizi separați de noi, cu speranțe proprii, cu vise si abilități diferite de ale noastre.

Pentru programarea unei consultaţii individuale sau orice alte detalii legate de acest serviciu, vă rugăm lasaţi un mesaj la contact@cursuri-parenting.ro.

Sesiunile de lucrul cu amintirile se adresează în primul rând părinților, dar se pot desfășura cu orice persoană ce este în căutarea sinelui autentic. Sesiunile se pot desfașura față în față sau în sesiuni video online, în funcție de disponibilitatea de timp și deplasare a părților implicate. Sesiunile durează între 60 și 90 de minute.